Canvas vergrotingen

canvas past in elk interieur

Foto op canvas.03

Zoveel aanbieders zoveel verschillende soorten canvas.

FotoRotterdam print jouw foto alleen op het allerbeste canvas. Het canvas is niet alleen dikker en vervaardigd met echt linnen maar de toplaag garandeert kleur-echtheid ook na jaren.

Nu nog mooier… voor het afdrukken van canvas hebben we een nieuwe Epson printer geïnstalleerd met nog meer kleuren, voor betere detaillering en kleur weergave. Alle vergrotingen hebben nu sublieme kleuren, perfecte huidtinten en diepere zwarting.

Jouw canvas wordt gespannen op een houten frame van 4,5 of 6,5 cm afhankelijk van het formaat en is 100% bestand tegen kromtrekken doordat verlijmde latten voor de frames gebuikt worden, ze zijn absoluut haaks en kunnen op bestelling op maat gemaakt worden zo nodig op de millimeter nauwkeurig, standaard maten van 20 cm tot 400 cm (in stappen van 5 cm.)

Elk aangeleverd bestand of foto wordt door ons beoordeeld op kwaliteit en zonodig aangepast om tot een optimaal resultaat te komen. eventueel kunnen we een aangepast bestand mailen voordat we gaan printen.

Zoals bij alles wat we verkopen is de service gratis, dus ook als je eerst eens wilt zien of je foto mooier is in kleur of zwart/wit geen probleem wij passen voor jouw de kleur , het contrast of helderheid aan.

Zo weet je heel zeker dat je niet voor een teleurstelling komt te staan.

wil je weten wat zo’n canvas kost klik hier voor de prijslijst

Schermafbeelding 2014-11-25 om 00.22.49