Service

Waar vind je het nog tegenwoordig, zelfs wij staan verbaasd over wat voor slechte service je nog krijgt in de detailhandel of op webshops.

Wij zijn van mening dat een klant recht heeft op service, deze klant neemt de moeite om de winkel te bezoeken, mag er dan misschien wat service verleent worden? Bij ons is service prioriteit nummer één.

natuurlijk willen wij ook graag van jullie weten wat je van onze service vind, niet alleen complimenten maar vooral waar we kunnen verbeteren !

graag zien we reacties tegemoet.

10 gedachten over “Service

 1. Annemiek de Groot

  Beste mensen van V&V wat een geweldige service !
  de foto van mijn vader die is zoooo mooi geworden en dat in nog geen uur tijd, echt super bedank!

 2. Marianne Bonardt

  Foto V&v is een fantastische zaak, heel vriendelijk personeel, denken met je mee, hebben veel geduld, niets is ze te veel, ze helpen je met alle, een topzaak.

 3. Marianne bonardt

  foto v&v keizerswaard is een fantastische winkel, met bijzonder vriendelijk en leuk personeel, ze denken met je mee, zeer hulpvaardig, hebben veel geduld, en niets is ze te veel. het is een TOPzaak.

 4. Edwin van wilgenburg

  Ik heb Sandy leren kennen als en jonge maar openhartige vrouw die inderdaad ze wel in de foto zaak maar ook daarbuiten klaarstaat voor je met een lach maar ook met en praatje is ze niet verlegen ze boffen maar met zoon jonge vrouw in de zaak zeker en toevoeging voor de zaak ze bofg4n maar maar met Sandy hopelijk mag ze nog lang dit soort werk doen ze is er geknipt voor

 5. Monique

  Een foto laten vergroten voor een belangrijke aangelegenheid. Foto is prachtig bewerkt, is echt de tijd voor genomen. Volgende keer weer naar deze winkel! Top!

 6. Dik Kok

  Wat een aanrader deze klantvriendelijke winkel.
  Service en meedenken het bestaat nog.
  Perfect geholpen met foto van geliefde om laatste eer te bewijzen.
  Een echte aanrader en dikke pluim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *